تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,740 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,610,918 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,720,022 |
1. | بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد | |
دوره 7، شماره 3، مهر 1390 | ||
نازنین داراب زاده؛ سحر سادات موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ رقیه رمضانی | ||
2. | بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران | |
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف | ||
3. | بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 526-532 | ||
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
4. | تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 180-190 | ||
ساره بوستانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
5. | خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462 | ||
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||