تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,391,766 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,722,106 |
1. | استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1401 | ||
امیر منصوری یاراحمدی؛ پیمان رجایی؛ سارا موحد | ||
2. | بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
اعظم سراجی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سارا موحد | ||
3. | بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607 | ||
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
4. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز | |
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||
سارا موحد؛ ساناز ژرفی؛ حسین احمدی چناربن | ||
5. | تاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 439-449 | ||
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
6. | تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 458-468 | ||
زهرا نجفی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
7. | تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 259-272 | ||
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
8. | تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583 | ||
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن | ||
9. | تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724 | ||
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی | ||