1.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
اعظم سراجی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سارا موحد

2.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

3.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392
سارا موحد؛ ساناز ژرفی؛ حسین احمدی چناربن

4.

تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 439-449
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

5.

تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 458-468
زهرا نجفی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

6.

تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 259-272
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن

8.

تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.