آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,259,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,108,143

1.

بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 181-190
علی اکبر دادور؛ مهدی خجسته پور؛ حسن صدرنیا

2.

بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
حسن دروگر؛ مهدی خجسته پور؛ باقر عمادی؛ محمدحسین سعیدی راد

3.

بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 299-313
مریم زمانیان؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور؛ فرشته حسینی؛ جولز تیبالت

4.

درجه‌بندی دانه‌های کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 129-138
علی سعیدان؛ مهدی خجسته پور؛ محمودرضا گلزاریان؛ مرضیه معین فرد

5.

سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 191-199
الهام قاروی آهنگر؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور

6.

مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 309-322
حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب