1.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی؛ شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده

2.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

3.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز

دوره 6، شماره 2، تابستان 1389
فاطمه ضابطیان حسینی؛ سید علی مرتضوی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ آرش کوچکی؛ شادی بلوریان

4.

بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی- دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 453-464
شراره رضائیان؛ حمیدرضا پوریانفر؛ شادی بلوریان؛ حامد صابریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.