آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,383,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,389,041

1.

اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 531-547
علی شاهمرادی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

2.

اثرات سطوح مختلف ترئونین و تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد رشد، بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط دمای بالای محیطی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 569-583
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ محمد حسین مرادی

3.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

4.

اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، دی 1397، صفحه 446-460
زهرا تهامی؛ مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

5.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

6.

اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 437-446
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی

7.

بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393
نسیبه محمدباقری؛ رامین نجفی

8.

بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393
علیرضا حسابی نامقی؛ همایون امینی

9.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

10.

بررسی استفاده از اسیدهای آلی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی، جمعیت میکروبی و گوارش‌پذیری مواد مغذی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 77-92
زهره صادقیان؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضائی؛ سید علی جعفرپور

11.

تأثیر استفاده از جاذب‌های معدنی و آلی بر عملکرد و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 318-328
بهنام حیدر پور؛ علی نوبخت

12.

تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
محمد الزوقری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم

13.

تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 199-210
نجیب الله فیاض؛ حسن کرمانشاهی؛ حیدر زرقی

14.

تأثیر مکمل‌های ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژن‌هایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 549-563
سجاد حسن زاده؛ رضا مجیدزاده هروی؛ علی جوادمنش

15.

تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 182-189
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سیدعلی میرقلنج

16.

مقایسه اثرات پودر زرشک با سین‌بیوتیک و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 196-209
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهرپور

17.

مقایسه اثرات عصاره نعناع فلفی، ویتامین C، ویتامین E، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 221-236
زینب پالیزبان؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

18.

مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب