1.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

2.

اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، بهار 1397، صفحه 446-460
زهرا تهامی؛ مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

3.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

4.

اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 437-446
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی

5.

بررسی اثرات اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد، پروفایل چربی خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 2، پاییز 1393
نسیبه محمدباقری؛ رامین نجفی

6.

بررسی اثرسطوح مختلف نیترات آب برعملکردوفراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 2، پاییز 1393
علیرضا حسابی نامقی؛ همایون امینی

7.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

8.

تأثیر استفاده از جاذب‌های معدنی و آلی بر عملکرد و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 318-328
بهنام حیدر پور؛ علی نوبخت

9.

تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه

دوره 5، شماره 1، تابستان 1392
محمد الزوقری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم

10.

تأثیر مکمل‌های ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژن‌هایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 549-563
سجاد حسن زاده؛ رضا مجید زاده هروی؛ علی جوادمنش

11.

تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 182-189
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سید علی میرقلنج

12.

مقایسه اثرات پودر زرشک با سین‌بیوتیک و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 196-209
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهرپور

13.

مقایسه اثرات عصاره نعناع فلفی، ویتامین C و E، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400
زینب پالیزبان؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

14.

مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.