آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,123
تعداد مقالات21,979
تعداد مشاهده مقاله94,108,708
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,812,334

1.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی؛ فرامرز خدائیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب