آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,398,262
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,398,279

1.

ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 88-97
فاطمه طبری کوچکسرایی؛ مسعود رضائی؛ پیمان آریایی؛ مهدی عبدالهی

2.

بهینه‌سازی شرایط تشکیل کونژوگه‌های حاصل از پروتئین‌های شیر با بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا)

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 744-758
فاطمه آذری کیا؛ سلیمان عباسی

3.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی

4.

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 620-629
حمیده سپردار؛ ابراهیم رحیمی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ بهزاد آقابراری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب