آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,502,380
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,610,237

1.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
فاطمه رئیسی؛ محمد حجت الاسلامی؛ سید هادی رضوی؛ مهدی بهمن؛ محمد علی شریعتی

2.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب