تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,939,085 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,630,869 |
1. | اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی | |
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||
فرشته دهقان نصیری؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدحسین حدادخداپرست | ||
2. | بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81 | ||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی | ||