آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,363,902
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,509,756

1.

بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 21-33
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی

2.

فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب