1.

Effect of lemon (Citrus lemon) pumace powder supplementation on growth performance, lipid peroxidation and protein oxidation biomarkers in some tissues of common carp (Cyprinus carpio)

دوره 10، شماره 2، بهار 2018، صفحه 55-63
Sara Safaeian laein؛ Amir salari؛ Davar Shahsavani؛ Hasan Baghshani

2.

Effect of Zataria multiflora essential oil on rooster semen during storage at 4°C

دوره 10، شماره 1، زمستان 2018، صفحه 21-26
Fahimeh Geraminezhad؛ Mohammad Roostaei-Ali Mehr

3.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

4.

اثر سالیسیلیک اسید بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس سیاهدانه L.) (Nigella sativa در شرایط تنش کم آبی

دوره 12، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 427-437
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد

5.

اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 27، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 359-366
مریم حقیقی؛ محسن کافی

6.

اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 45-57
مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان

7.

اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.)

دوره 33، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 311-322
مهدی قسمتی؛ فرید مرادی نژاد

8.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

9.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

10.

ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 572-583
لطیفه پوراکبر

11.

ارزیابی ویژگی‌های مرفولوژیک، اجزای عملکرد و آنزیم کاتالاز جمعیت‌های بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) تحت تنش خشکی

دوره 11، شماره 2، پاییز 1398، صفحه 757-774
خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی

12.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

13.

بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)]

دوره 26، شماره 3، پاییز 1391
یحیی تاجور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ یوسف حمیداوغلی؛ رضا حسن ساجدی

14.

بررسی تاثیر آنتی اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 200-210
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور

15.

بررسی توان گیاه‌پالایی ساق‌ترشک و ذرت برای حذف آلاینده سولفونات آنتراکینون

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1394، صفحه 41-50
قدیر طاهری

16.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 820-829
مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

17.

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان

دوره 28، شماره 1، بهار 1393، صفحه 10-17
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی؛ رضا فرهوش

18.

بررسی خصوصیات هم افزایی و هم ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
ساناز فلاح تفتی زاده

19.

بررسی سنتز و خواص آنتی اکسیدانی کلسیم هگزابوراید

دوره 30، شماره 2، 1398، صفحه 127-138
سید مسعود حسینی میقان؛ رحیم نقی زاده؛ حمید رضا رضایی؛ نگین مرادی یزدی؛ میلاد طالبیان

20.

بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان؛ مهران حبیبی رضایی

21.

تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

22.

تأثیر تغذیه‌ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای به روش آزمایشگاهی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 244-256
سید احسان غیاثی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

23.

تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1400
خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی

24.

تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی زردآلو رقم "نوری"

دوره 26، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 448-459
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

25.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.