آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,569
تعداد مشاهده مقاله27,616,089
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,243,771

1.

Effect of lemon (Citrus lemon) pumace powder supplementation on growth performance, lipid peroxidation and protein oxidation biomarkers in some tissues of common carp (Cyprinus carpio)

دوره 10، شماره 2، خرداد 2018، صفحه 55-63
Sara Safaeian laein؛ Amir salari؛ Davar Shahsavani؛ Hasan Baghshani

2.

Effect of Zataria multiflora essential oil on rooster semen during storage at 4°C

دوره 10، شماره 1، دی 2018، صفحه 21-26
Fahimeh Geraminezhad؛ Mohammad Roostaei-Ali Mehr

3.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

4.

اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 655-668
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور

5.

اثر سالیسیلیک اسید بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس سیاهدانه L.) (Nigella sativa در شرایط تنش کم آبی

دوره 12، شماره 3، مهر 1393، صفحه 427-437
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد

6.

اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 359-366
مریم حقیقی؛ محسن کافی

7.

اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-57
مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان

8.

اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.)

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 311-322
مهدی قسمتی؛ فرید مرادی نژاد

9.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

10.

ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 607-616
سید مصطفی صادقی؛ ماندانا طایفه؛ لیلی فدایی اشکیکی؛ کامبیز غیاثوند

11.

ارزیابی محتوای عناصر غذایی، ترکیبات بیو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم(Ganoderma lucidum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی؛ مجید درودی؛ آذر حسینی

12.

ارزیابی ویژگی‌های مرفولوژیک، اجزای عملکرد و آنزیم کاتالاز جمعیت‌های بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) تحت تنش خشکی

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 757-774
خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی

13.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

14.

بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)]

دوره 26، شماره 3، آذر 1391
یحیی تاجور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ یوسف حمیداوغلی؛ رضا حسن ساجدی

15.

بررسی توان گیاه‌پالایی ساق‌ترشک و ذرت برای حذف آلاینده سولفونات آنتراکینون

دوره 2، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 41-50
قدیر طاهری

16.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402
فاطمه قربان پور؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

17.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 820-829
مریم فرهمند؛ محمدتقی گلمکانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی

18.

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 10-17
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی؛ رضا فرهوش

19.

بررسی سنتز و خواص آنتی اکسیدانی کلسیم هگزابوراید

دوره 30، شماره 2، 1398، صفحه 127-138
سید مسعود حسینی میقان؛ رحیم نقی زاده؛ حمید رضا رضایی؛ نگین مرادی یزدی؛ میلاد طالبیان

20.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

21.

بررسی نانو دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی برخی از رقم‌های توت‌فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 509-522
فاطمه جوان؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی

22.

بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان؛ مهران حبیبی رضایی

23.

تأثیر تغذیه‌ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای به روش آزمایشگاهی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 244-256
سید احسان غیاثی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

24.

تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی زردآلو رقم "نوری"

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 448-459
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

25.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب