1.

اثر باکتری‌‌های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی‌‌های کمی و کیفی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 59-69
مریم شهرکی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ احمد اصغرزاده

2.

پاسخ صفات زراعی و فیزیولوژیکی گندم پاییزه به تنش محدودیت رطوبتی و مصرف زئولیت

دوره 13، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 173-183
محمد میرزاخانی؛ زهرا همتی؛ نورعلی ساجدی

3.

تأثیر استفاده از کودهای زیستی و نانو و کاربرد سوپرجاذب بر عملکرد کمّی و کیفی نخود زراعی (Cicer arietinum) در شرایط دیم در منطقه خرم‌آباد

دوره 11، شماره 2، دی 1399، صفحه 62-75
ام البنین حسن پور؛ خسرو عزیزی؛ محمد فیضیان؛ احمد اسماعیلی

4.

تأثیر سطوح مختلف پتانسیل آب بر مراحل جوانه زنی و گیاهچه ای چهار رقم کلزا

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 852-861
احمد جعفرنژاد؛ علی اکبر راه چمنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب