آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,268
تعداد مشاهده مقاله21,136,519
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,066,079

1.

Proline, sodium and potassium concentration changes in gamma rays and NaCl

دوره 2، شماره 2، اسفند 2010، صفحه 74-80
aliakbar ehsanpour؛ Behrokh Shojaie؛ Mohammad Reza Abdi

2.

The effect of silver thiosulfate (STS) on chlorophyll content and the antioxidant

دوره 2، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 29-34
Fatemeh Rostami؛ Aliakbar Ehsanpour

3.

The in vitro effects of CoCl2 as ethylene synthesis inhibitor on PI based protein pattern of potato plant (Solanum tuberosum L.)

دوره 5، شماره 1، بهمن 2013، صفحه 42-46
Marzieh Taghizadeh؛ AliAkbar Ehsanpour

4.

اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

5.

ارزیابی پایداری ژنتیکی برخی از صفات زراعی هیبریدهای سیب‌زمینی تحت شرایط آب و هوایی مختلف

دوره 17، شماره 2، تیر 1398، صفحه 241-253
شیوا محمدنیا؛ علی اصغری؛ داود حسن پناه؛ رحمت الله کریمی زاده؛ علی اکبر شکوهیان

6.

ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
عباداله عبادی؛ احمد رضا بلندی؛ حسن حمیدی؛ جمشید معاون؛ حسن حسن آبادی

7.

ارزیابی حاصلخیزی خاک دشت اردبیل برای گندم و سیب‌زمینی بر اساس برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 45-53
زهرا لطفی آرپاچائی؛ اباذر اسمعلی؛ کاظم هاشمی مجد؛ نصرت اله نجفی

8.

ارزیابی کیفی و اقتصادی تناسب اراضی برای نباتات زراعی مهم در منطقه شهرکرد با استفاده از برنامه ALES

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 10-21
جواد گیوی

9.

انتشار گازهای گلخانه‏ای و پتانسیل گرمایش جهانی ناشی از مصرف نهاده‏های شیمیایی در زراعت محصولات مهم استان کرمان: - محصولات باغی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 689-704
نسیبه پورقاسمیان؛ روح اله مرادی

10.

بررسی اثرات روش‌های کم آبیاری بر صفات کمی و کیفی سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 3، مهر 1394، صفحه 637-650
خسرو پرویزی؛ علی قدمی فیروز آبادی

11.

بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 96-106
خسرو پرویزی؛ فرشاد دشتی

12.

بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 158-165
احمد رضا بلندی؛ حسن حمیدی؛ رویا بیدختی

13.

بررسی تاثیر سطوح مختلف دور آبیاری و کود نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب سیب‌زمینی در روش آبیاری قطره ای زیر سطحی

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 51-60
محمد جلینی؛ محمد کریمی

14.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

15.

بررسی تنوع فنوتیپی استرین‌های عامل جرب معمولی سیب‌زمینی (Streptomyces sp.) در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 30، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 31-41
علی اکبر فدایی تهرانی؛ عبداله جعفری

16.

بررسی میزان آب کاربردی، عملکرد و بهره‌وری آب مزارع سیب‌زمینی در شرایط زارعین استان خراسان رضوی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 51-58
محمد جلینی؛ محمد کریمی؛ جواد باغانی

17.

پراکنش ویروس برگ قاشقی و ویروس وای سیب‌زمینی در مزارع تولید بذر سیب‌زمینی استان همدان

دوره 35، شماره 2، مرداد 1400، صفحه 143-153
بابک درویشی؛ مسعود نادرپور؛ هومن محمدی؛ فرشید حسنی؛ داوود علیپور؛ فاضل پرگال

18.

تأثیر ارقام مختلف سیب‌زمینی روی جمعیت تریپس پیاز، Thrips tabaci Lindeman و دشمنان طبیعی آن در شرایط مزرعه‌ای استان اردبیل

دوره 34، شماره 3، مرداد 1399، صفحه 347-356
سید علی اصغر فتحی؛ مهدیه جعفری جاهد

19.

تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 453-463
نریمان رشیدی؛ عیسی ارجی؛ محمد گردکانه؛ عبدالکریم کاشی

20.

شناسایی چهار گونه نماتد انگل گیاهی از خانواده Tylenchidae در مزارع سیب‌زمینی منطقه فریدن استان اصفهان

دوره 35، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 11-24
حمیدرضا معروفی معروف آباد؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی

21.

شناسایی عامل بیماری پوسیدگی نرم و ساق‌سیاه سیب‌زمینی در استان اردبیل

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 273-282
رقیه حاتمی گیگلو؛ پژمان خدایگان؛ ساره بقائی راوری

22.

قابلیت های تولید چند محصول مهم زراعی در دو دهه گذشته و پیش بینی وضعیت آینده آنها در استان کردستان

دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 206-214
فرزاد حسین پناهی؛ فرزاد مندنی؛ فرزین پورامیر؛ مهدی نصیری محلاتی

23.

مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
وحید محمدپور؛ محمدتقی حامد موسویان

24.

مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه‌های انرژی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در روش مادون قرمز-خلأ

دوره 6، شماره 2، 1395، صفحه 463-475
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

25.

مطالعه تغییر در خواص رئولوژی بافت سیب‌زمینی در طول انبارداری با استفاده از آزمون خزش

دوره 4، شماره 2، 1393، صفحه 305-313
علی قاسمی؛ ابوالفضل گودرزی؛ عباس همت

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب