آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,514,751
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,620,977

1.

اثر پایه و پیوندک بر جذب عناصر غذایی دو رقم انار’رباب نیریز‘ و’خفر جهرم‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 791-802
حمید رضا کریمی؛ نعیمه بی نیاز؛ علی اکبر محمدی میریک؛ مجید اسمعیلی زاده؛ زینب حاتمیان

2.

اثر سیستم‌های خاک‌ورزی بر محتوی عناصر غذایی خاک، عملکرد و نسبت برابری زمین در کشت مخلوط چای ترش- ماش

دوره 15، شماره 2، تیر 1396، صفحه 311-322
عبدالواحد هودیانی مهر؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ محمدرضا اصغری پور

3.

ارزیابی اثرات بازدارندگی‌ نمک‌های مختلف بر کارایی علف‌کش‌ توفوردی در کنترل علف جارو (Kochia scoparia L.) و تاج خروس ریشه قرمز (Amaranthus retroflexus L.)

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 267-276
مهناز میرزائی؛ مهدی راستگو؛ کمال حاج محمدنیا قالی باف؛ اسکندر زند

4.

برهمکنش یون‌های سدیم و پتاسیم بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک ارقام جم و پیروز نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 11، شماره 2، دی 1399، صفحه 109-121
مصطفی شمس آبادی؛ علی گنجعلی؛ مهرداد لاهوتی؛ الهام امجدی

5.

بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 91-106
سید مهدی حسینی فرهی؛ غضنفر محمدی نیا

6.

تأثیر ویتامینD3 و ویتامینC بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و جوجه‌درآوری در مرغان مادر گوشتی

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 271-283
رضا کنعانی؛ روح اله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ ووکیون کیم؛ مجید علیایی

7.

ویژگی‌های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی

دوره 10، شماره 1، 1399، صفحه 93-102
محمدحسین آق خانی؛ موسی الرضا باغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب