1.

استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 267-279
ادریس آرژه؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ سجاد پیرسا

2.

بررسی نسبی تولید آنزیم لیپاز و کیتیناز قارچ‌های جدا شده از نماتد سیستی چغندرقند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-13
اعظم سلیمانی؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی

3.

فلورسانس کلروفیل به‌عنوان شاخصی از خسارت تنش یخ‌زدگی در چغندر‎قند (Beta vulgaris)

دوره 15، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 615-626
احمد نظامی؛ حمید رضا خزاعی؛ مجید دشتی؛ احسان عیشی رضایی؛ امیر حسین سعید نژاد

4.

مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 191-201
مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمدحسین آق خانی؛ خلیل بهزاد؛ عباس روحانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.