آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,088
تعداد مقالات21,648
تعداد مشاهده مقاله75,307,141
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,100,773

1.

اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 1-15
مریم محمدخانی؛ محمد فاضل

2.

استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 247-258
امیر منصوری یاراحمدی؛ پیمان رجایی؛ سارا موحد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب