آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,096
تعداد مشاهده مقاله16,611,717
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,703,049

1.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

2.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb.

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 241-257
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب