آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,274,253
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,443,506

1.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

2.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb.

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 241-257
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب