تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,717 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,970,231 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,634,385 |
1. | بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهای حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 1-13 | ||
شادی بصیری؛ فخری شهیدی | ||
2. | بررسی اثر نوع تجمع زنجیرهای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 543-559 | ||
امیر جاجرمی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی | ||
3. | خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامهزده شده حاوی پودر شیرین بیان | |
دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 419-431 | ||
زهرا حسین پور؛ حجت کاراژیان | ||