آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,978
تعداد مقالات20,301
تعداد مشاهده مقاله23,790,218
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,748,196

1.

بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب