تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,888,073 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,626,780 |
1. | بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81 | ||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی | ||
2. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306 | ||
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری | ||