آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,240,433
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,102,123

1.

بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب