1.

اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه دارویی کنگر فرنگی در خشک کن بستر سیال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 بهمن 1400
محسن آزادبخت؛ بهاره اسحاقی؛ علی متولی؛ عظیم قاسم نژاد

2.

تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 281-296
آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

3.

سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 789-802
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.