1.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 43-56
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی

3.

پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 81-88
مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.