آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,880
تعداد مقالات19,744
تعداد مشاهده مقاله12,651,307
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,740,209

1.

بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1402
اکرم آریان فر؛ مهتاب مرادنیا؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ علی محمدی ثانی

2.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب