تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,651,307 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,740,209 |
1. | بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1402 | ||
اکرم آریان فر؛ مهتاب مرادنیا؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ علی محمدی ثانی | ||
2. | مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27 | ||
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی | ||