آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,956,496
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,930,959

1.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

2.

تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 173-186
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب