تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,938,995 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,630,852 |
1. | بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) | |
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112 | ||
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر | ||
2. | تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 173-186 | ||
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف | ||