آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,008
تعداد مقالات20,942
تعداد مشاهده مقاله44,645,997
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,219,807

1.

Effect of dietary supplementation of garlic and vitamin E on lipid and protein oxidation in common carp meat during different storage times

دوره 8، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 40-47
Reza Ghanei-Motlagh؛ Hassan Baghshani؛ davar shahsavani؛ Hamide Ghodrati Azadi

2.

Effect of purple coneflower (Echinacea purpora) and garlic (Allium satvium) as a supplemented dietary intake on some non-specific immune status, hematological parameters and growth performance in grower (Huso huso)

دوره 8، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 29-39
Sareh Nazerian؛ Hosna Gholipour  kanani؛ Hojat Allah Jafaryan؛ Mehdi Soltani؛ Rahman Patimar؛ Abbas Esmaili mola

3.

اثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 563-576
محسن سیلسپور

4.

بررسی تنوع ریخت‌شناسی و فیزیولوژیکی، و تجزیه علیت عملکرد سوخ و میزان آلیسین توده‌های محلی سیر ایرانی در منطقه همدان

دوره 33، شماره 3، آذر 1398، صفحه 481-497
محمد حسین عالم خومرام؛ امیر حسین کشتکار؛ اصغر میرزایی اصل

5.

تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389
مرتضی هاشمی عطار؛ جواد آرشامی؛ حسین اسماعیل زاده؛ رضا مجیدزاده هروی

6.

خشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی برای مدل‌سازی فرآیند خشک کردن

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 52-62
مجید رسولی

7.

شناسایی و بررسی خصوصیات مولکولی جدایه‌های ویروس کوتولگی زرد پیاز (Onion yellow dwarf virus) در برخی از مناطق کشت سیر در ایران

دوره 34، شماره 4، دی 1399، صفحه 401-411
آزاده انتظاری؛ محسن مهرور؛ محمد زکی عقل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب