آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,855,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,228,284

1.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 451-462
الهام قیامی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

2.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی ایزوله‌های پروتئین سویا تهیه شده از واریته‌های مختلف سویای ایرانی

دوره 21، شماره 3، مرداد و شهریور 1404، صفحه 303-316
بهداد شکرالهی یانچشمه؛ مهدی وریدی؛ سید محمدعلی رضوی؛ فرشاد صحبت زاده

3.

تأثیر فناوری پخت اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود، برنج شکسته و صمغ زانتان

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 395-407
زهرا دهقان؛ الناز میلانی؛ ندا هاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب