عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی. (1395). تاثیر سالیسیلیک اسید و سولفات منیزیم کلاته بر بهبود کیفیت میوه (ویژگی های فیزیکی) گلابی رقم لوئیزبون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 133-140. doi: 10.22067/jhorts4.v30i1.42011
مه جبین عادل; محمد اسماعیل امیری; محمد علی نجاتیان. "تاثیر سالیسیلیک اسید و سولفات منیزیم کلاته بر بهبود کیفیت میوه (ویژگی های فیزیکی) گلابی رقم لوئیزبون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1395, 133-140. doi: 10.22067/jhorts4.v30i1.42011
عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی. (1395). 'تاثیر سالیسیلیک اسید و سولفات منیزیم کلاته بر بهبود کیفیت میوه (ویژگی های فیزیکی) گلابی رقم لوئیزبون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 133-140. doi: 10.22067/jhorts4.v30i1.42011
عادل, مه جبین, امیری, محمد اسماعیل, نجاتیان, محمد علی. تاثیر سالیسیلیک اسید و سولفات منیزیم کلاته بر بهبود کیفیت میوه (ویژگی های فیزیکی) گلابی رقم لوئیزبون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(1): 133-140. doi: 10.22067/jhorts4.v30i1.42011


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.