آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,392,647
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,396,353

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی ملاتونین بر فراسنجه‌های کیفی منی قوچ عربی بعد از فرآیند انجماد- یخ‌گشایی

صفحه 287-296
صدیقه محمدی؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ جمال فیاضی

2.

مقایسه تأثیر استفاده از پودر کرم توبیفکس (Tubifex tubifex) پرورشی و تجاری در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی ماهی آنجل (Pterophylum scalare) قبل و بعد از تنش هوا

صفحه 297-310
محسن برخوردار؛ رضا ولی زاده؛ امید صفری؛ محمدرضا احمدی؛ عباسعلی ناصریان

3.

اثرات اسید چرب لینولئیک کونژوگه (CLA) در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم‌مرغ در دما و زمان‌های مختلف نگهداری آن

صفحه 209-223
سیدعلی میرقلنج؛ لیلا فتح الله زاده؛ روح اله کیانفر؛ مجید علیایی

4.

ارزیابی صفات عملکردی، کیفی و کلسترول تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی‌اکسیدانی مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی‌آنزیم

صفحه 225-236
سیدجواد حسینی واشان؛ طاهره غزنوی

5.

برآورد اندازه مؤثر جمعیت گوسفند نژاد سنگسری با استفاده از روش‌های مختلف مبتنی بر تجزیه و تحلیل شجره

صفحه 237-247
محمدرضا شیخلو؛ عین اله عبدی قزلجه؛ رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی

6.

مطالعه شبکه ژنی آنژیوژنز در جوجه‌های مرغ آرین حساس به آسیت با استفاده از داده‌های RNA-Seq

صفحه 249-262
وحید تقی زاده؛ Mohammadreza Nassiry؛ مجتبی طهمورث پور؛ محمدرضا بختیاری زاده؛ علی جوادمنش

7.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه‌فرنگی فرآوری‌شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

صفحه 153-162
عباسعلی ناصریان؛ رضا خداوردی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

8.

بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

صفحه 163-178
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور

9.

شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس (Map) در گاوهای شیری استان کرمان با استفاده از روش‌های کشت میکروبی، PCR و nested PCR

صفحه 263-273
مهدی سلطانی

10.

تجزیه فیلوژنی و تکاملی بر مبنای توالی نوکلئوتیدی جایگاه ژن لپتین در شترهای منطقه سیستان و بلوچستان

صفحه 275-285
مجتبی پیری؛ غلامرضا داشاب؛ بتول اصغری

11.

اثر افزودنی‌های باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی، تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت

صفحه 179-193
سیما علائی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی

12.

تعیین ارزش تغذیه‌ای هفت گونه از علف‌های هرز مزارع یونجه با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

صفحه 195-208
ملیحه داداشی؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب