1.

تأثیر باکتری های ریزوبیوم بر غلظت K، Ca و Na گیاه گندم (Triticum aestivum L.) در خاک های شور

صفحه 147-155
سمیه همایون؛ امیر لکزیان؛ غلامحسین حق نیا؛ رضا خراسانی

2.

اثر دگرآسیبی اندام های مختلف کرچک (Rricinus communis L.) در کاهش جوانه‌زنی بذر‌‌ها و رشد گیاهچه های سس (Cuscuta campestris Yuncker)

صفحه 156-167
پرویز رضوانی مقدم؛ روشنک شهریاری؛ مسعود آزاد

3.

تأثیر کودهای بیولوژیک بر اجزای عملکرد، عملکرد و درصد روغن سه رقم کلزای پاییزه (Brassica napus L.)

صفحه 168-178
علیرضا کوچکی؛ عقیل روحی؛ روشنک نوربخش

4.

اثر کودهای آلی، بیولوژیک و شیمیایی بر برخی ویژگی‌‌‌‌‌‌‌های اگرواکولوژیکی و عملکرد، اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) در شرایط مشهد

صفحه 179-189
عفت غلامی شرفخانه؛ محسن جهان؛ محمد بنایان اول؛ علیرضا کوچکی؛ پرویز رضوانی مقدم

5.

ارزیابی بهره‌وری آب در تولید چای در مناطق چای‌کاری استان گیلان

صفحه 190-201
کوروش مجد سلیمی؛ ابراهیم امیری؛ شهرزاد شایگان

6.

آیا کشاورزان حاضرند برای کاهش اثرات سوء زیست محیطی آب آلوده مشارکت مالی داشته باشند؟ (مطالعه موردی حوضه آبخیز رودخانه کشف رود)

صفحه 202-214
حنانه آقاصفری؛ محمد قربانی

7.

بررسی کاربرد کود های زیستی و آلی بر خصوصیات رشد و عملکرد گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare )

صفحه 215-224
احمد غلامی؛ ایمان اکبری؛ حمید عباس دخت

8.

پهنه بندی مکانی کشت زعفران بر اساس فاکتورهای اقلیمی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه)

صفحه 225-236
مهدیه رشید سرخ آبادی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی شهیدی

9.

اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

صفحه 237-253
رقیه محمدپوروشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری

10.

اثر روش های خاکورزی وکنترل شیمیایی بر تراکم و پراکنش گونه های علف هرز پنبه در کشت دوم بعد از گندم

صفحه 254-266
محبوبه سردار؛ محمد علی بهدانی؛ سید وحید اسلامی؛ سهراب محمودی

11.

چکیده های انگلیسی جلد 7 شماره 2

صفحه 267-284
نشریه بوم شناسی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.