آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,039
تعداد مقالات21,150
تعداد مشاهده مقاله47,764,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,613,603

1.

تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار

صفحه 1-14
سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

2.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی

3.

بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی

صفحه 33-47
مینا سیف زاده

4.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori

صفحه 49-63
شبنم پری چهره؛ غلامحسین طهماسبی؛ محمد اسلام پناه؛ پژواک خاکی

5.

اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی

صفحه 65-77
سید جواد حسینی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ حسین زمانی؛ غلامحسین ظهوری؛ محبوبه سرابی جماب

6.

اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

صفحه 79-94
محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب