آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,709,912
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,481,620

1.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ زانتان غنی‌شده با اسید اولئیک بر کیفیت انبارمانی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه چیکو (Manilkara zapota)

صفحه 1-15
دارا رضاخانی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ سمیه رستگار

2.

کاربرد طیف‌سنجی FT-IR با مدل‌های طبقه‌بندی و رگرسیون مختلف برای تشخیص و کمی‌سازی هیدروسولفیت سدیم در آرد گندم ایران

صفحه 17-31
امیر کاظمی؛ اصغر محمودی؛ مصطفی خجسته‌نژند؛ سید حسین فتاحی

3.

بررسی تأثیر نوع آنزیم پروتئازی و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum)

صفحه 33-47
مریم هاشمی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالقاسم سراج

4.

حفظ کیفیت اورلاندو تانجلو طی انبار با کاربرد قبل از برداشت ملاتونین و پس از برداشت پوشش زانتان

صفحه 49-64
سکینه ملایی محمد آبادی؛ سمیه رستگار

5.

افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa

صفحه 65-79
شادی آتشگاهی؛ علی مویدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی

6.

بررسی پتانسیل گوشت کشت شده: پیشرفت‌های فناورانه، چشم‌انداز پایداری و چالش‌ها

صفحه 81-103
محمدپویا رمضانی؛ علی معتمدزادگان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب