آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,259
تعداد مشاهده مقاله19,730,842
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,069,986

1.

ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 533-541
سمانه رضایی بروجردی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ فرشته حسینی؛ رضا کاراژیان

2.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی؛ شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده

3.

بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ ناصر صداقت

4.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

5.

بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 299-313
مریم زمانیان؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور؛ فرشته حسینی؛ جولز تیبالت

6.

بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری

7.

تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
سارا خشنودی؛ فرشته حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب