تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,401,223 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,731,108 |
1. | ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 533-541 | ||
سمانه رضایی بروجردی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ فرشته حسینی؛ رضا کاراژیان | ||
2. | ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی | |
دوره 7، شماره 1، فروردین 1390 | ||
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی؛ شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده | ||
3. | بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر | |
دوره 4، شماره 1، فروردین 1387 | ||
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ ناصر صداقت | ||
4. | بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو | |
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20 | ||
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی | ||
5. | بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی | |
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 299-313 | ||
مریم زمانیان؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور؛ فرشته حسینی؛ جولز تیبالت | ||
6. | بهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100 | ||
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری | ||
7. | تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو | |
دوره 6، شماره 1، فروردین 1389 | ||
سارا خشنودی؛ فرشته حسینی | ||