تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,405,405 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,734,365 |
1. | امکانسنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 171-180 | ||
فاطمه سادات میرزا خلیلی؛ پیمان رجایی؛ مهناز هاشمی روان | ||
2. | انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 657-679 | ||
فرزانه اسمعیلی؛ مهناز هاشمی روان؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسن گندمی | ||
3. | تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 55-65 | ||
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان | ||