تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,589,263 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,712,674 |
1. | بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 761-772 | ||
انسیه نجات پیرسرایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ آریا باباخانی؛ الهام امین پور دافچاهی | ||
2. | تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 559-568 | ||
الهام امین پور دافچاهی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستمزاد؛ انسیه نجات پیرسرایی | ||
3. | تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال | |
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 193-205 | ||
مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور | ||