آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,757
تعداد مشاهده مقاله37,249,726
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,831,609

1.

اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 207-217
سکینه حیدری؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری

2.

استخراج کلاژن‌های محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگی‌های آنها

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 740-749
مرجان زرگر؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ ابراهیم ذبیحی نیشابوری

3.

بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 323-337
بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ کاوه رحمانی فرح؛ اکبر وجدان طالشمیکائیل

4.

کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 29-40
پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ زینب نوری هاشم آباد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب