تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,391,891 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,722,250 |
1. | اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76 | ||
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر | ||
2. | اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 817-827 | ||
مهین حیدری اشکذری؛ مانیا صالحی فر | ||
3. | تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگیهای تغذیهای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 621-630 | ||
سمیه دمیرچی؛ مانیا صالحی فر | ||