آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,111
تعداد مشاهده مقاله16,715,366
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,780,211

1.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 139-146
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

3.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب