آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,253
تعداد مشاهده مقاله19,587,491
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,950,761

1.

اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی؛ احمد ارشادی

2.

بررسی اثر کلشیسین بر القاء پلی‌پلوئیدی و اثرات آن بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی شنبلیله

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 127-139
امیر حسین کشتکار؛ نوشین فلاحی؛ محمد رضا عبدالهی؛ حسن ساری خانی؛ هوشمند صفری؛ ژاله محسنی عراقی

3.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

4.

واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی تحت تأثیر عصاره جلبک دریایی در شرایط کمبود آهن

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 101-111
اعظم رحیمیان؛ محمود اثنی عشری؛ حسن ساری خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب