1.

Effect of thiamine and vitamin C on tissue lead accumulation following experimental lead poisoning in Cyprinus carpio

دوره 9، شماره 1، آذر 2017، صفحه 39-44
Davar Shahsavani؛ Hassan Baghishani؛ Kimiya Nourian

2.

اثر دماهای بالا بر ویژگی‌های بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژل‌های ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 1-16
لیدا شاهسونی مجرد؛ علی رافع

3.

ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 803-815
نادر چراغی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

4.

بر آورد میزان آسیب‌پذیری سکونتگاه های غیر رسمی شهر تبریز در برابر خطر وقوع زلزله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آذر 1401
حسین نظم فر؛ منیر شیرزاد گرجان؛ ابوالفضل قنبری

5.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-386
سپیده امیرآبادی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

6.

بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی

7.

بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 93-106
مرضیه سلامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

8.

بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil)

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

9.

بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 798-807
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

10.

بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 92-104
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

11.

پیش بینی بارش روزانۀ استان کرمان با شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعة موردی: کرمان، بافت و میانده جیرفت)

دوره 12، شماره 2، اسفند 1393
کمال امیدوار؛ معصومه نبوی زاده

12.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

13.

تأثیر استفاده از افزودنی‌های بافری شیمیایی و میکروبی بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی روده‏ کوچک و بزرگ بره‌های تغذیه شده با جیره‏های حاوی کنسانتره زیاد

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 51-63
فرشته وفایی؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی؛ فرشاد باغبان

14.

تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 243-259
هما ماهپور؛ تکتم مستقیم؛ شهلا شهریاری

15.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی

16.

تحلیل گفتمان در سروده‌های بائیه «مصعب‌العبدی» و هائیه «ابوفراس‌ الحمدانی» باتکیه بر نظریه کنش‌گفتار

دوره 9، شماره 17، شهریور 1396، صفحه 27-55
عباس اقبالی؛ علی نجفی ایوکی؛ راضیه نظری

17.

سنگ‌نگاری و زمین‌شیمی عناصر اصلی، فرعی و جزیی رخساره‌های بوکسیتی: مطالعه موردی از نهشته قازانجه، جنوب خاور مهاباد، شمال باختر ایران

دوره 10، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 253-272
مسعود حبیبی مهر؛ علی عابدینی

18.

قصۀ «معاشران» در تاریخ (فرآیند شکل‌گیریِ شخصیتِ «معاشر» و بازتاب آن در ادبیات فارسی)

دوره 54، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 67-90
بابک کاویانی سورکی؛ بهمن رضایی

19.

متن، فرامتن و تحلیل معنای پایه و نسبی و تطبیق آن با تفسیر

دوره 40، شماره 2، مرداد 1387، صفحه 75-108
محمدباقر سعیدی روشن

20.

معرفی استراکدهای میوسن پیشین و پالئواکولوژی آنها در ناحیه جفریز (شمال بافت) کرمان

دوره 3، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 41-51
ایمان ترک زاده ماهانی؛ محمدرضا وزیری؛ محمد داستانپور؛ زهره خسروی؛ محمدجواد حسنی

21.

معرفی روشی جدید در تفسیر و انتخاب مؤلفه‌ های اصلی برای نقشه‌ برداری از +ETM دگرسانیهای هیدروترمال در تصاویر لندست

دوره 8، شماره 1، تیر 1395، صفحه 181-199
محمد کشکوئی جهرمی؛ افشین قشلاقی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب