1.

Effect of thiamine and vitamin C on tissue lead accumulation following experimental lead poisoning in Cyprinus carpio

دوره 9، شماره 1، پاییز 2017، صفحه 39-44
Davar Shahsavani؛ Hassan Baghishani؛ Kimiya Nourian

2.

ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 803-815
نادر چراغی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

3.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 375-386
آرش کوچکی؛ محبت محبی

4.

بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 93-106
مرضیه سلامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

5.

بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 798-807
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

6.

بررسی تاثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولید شده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil)

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

7.

بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 92-104
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

8.

پژوهشی تطبیقی بر ترجمه پذیری یا ترجمه ناپذیری چندمعنایی استعاره در ترجمۀ سرخ و سیاه استاندل

دوره 46، شماره 4، زمستان 1393
علی عباسی؛ سمیه رضایی

9.

پیش بینی بارش روزانۀ استان کرمان با شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعة موردی: کرمان، بافت و میانده جیرفت)

دوره 12، شماره 2، پاییز و زمستان 1393
کمال امیدوار؛ معصومه نبوی زاده

10.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

11.

تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ امیر دارایی گرمه خانی

12.

تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 243-259
هما ماهپور؛ تکتم مستقیم؛ شهلا شهریاری

13.

تحلیل گفتمان در سروده‌های بائیه «مصعب‌العبدی» و هائیه «ابوفراس‌ الحمدانی» باتکیه بر نظریه کنش‌گفتار

دوره 9، شماره 17، تابستان 1396، صفحه 27-55
عباس اقبالی؛ علی نجفی ایوکی؛ راضیه نظری

14.

سنگ‌نگاری و زمین‌شیمی عناصر اصلی، فرعی و جزیی رخساره‌های بوکسیتی: مطالعه موردی از نهشته قازانجه، جنوب خاور مهاباد، شمال باختر ایران

دوره 10، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 253-272
مسعود حبیبی مهر؛ علی عابدینی

15.

متن، فرامتن و تحلیل معنای پایه و نسبی و تطبیق آن با تفسیر

دوره 40، شماره 2، پاییز 1387، صفحه 75-108
محمدباقر سعیدی روشن

16.

معرفی استراکدهای میوسن پیشین و پالئواکولوژی آنها در ناحیه جفریز (شمال بافت) کرمان

دوره 3، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 41-51
ایمان ترک زاده ماهانی؛ محمدرضا وزیری؛ محمد داستانپور؛ زهره خسروی؛ محمدجواد حسنی

17.

معرفی روشی جدید در تفسیر و انتخاب مؤلفه‌ های اصلی برای نقشه‌ برداری از +ETM دگرسانیهای هیدروترمال در تصاویر لندست

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 181-199
محمد کشکوئی جهرمی؛ افشین قشلاقی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.