1.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392
سارا موحد؛ ساناز ژرفی؛ حسین احمدی چناربن

2.

تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 473-483
فاطمه عمرانی فر؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محمد حسین عزیزی؛ عطاالله مناف زاده

3.

تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 259-272
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.