آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,380
تعداد مشاهده مقاله25,171,151
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,030,006

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 669-685
فروزان جلالی زند؛ محمد گلی

2.

اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی

3.

اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 747-759
رعنا طهماسبی؛ مهتا میرزایی؛ محمدرضا خانی

4.

اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بخش‌های مختلف گردو

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 85-98
سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ سیما زارع

5.

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
سحر لشگری؛ مجید جوانمرد

6.

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی

7.

ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 569-581
فهیمه حاجی نیا؛ علیرضا صادقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی

8.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 149-161
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

9.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

10.

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 699-709
مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

11.

استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 295-308
زینب نوشی منجیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

12.

الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

13.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

14.

بررسی اثرات مکمل‌های معدنی و آلی منگنز بر عملکرد، وضعیت پاداکسندگی، سیستم ایمنی و استحکام استخوان در مرغ‌های تخم‌گذار لگهورن سویه های‌لاین W-36 (82 تا 94 هفتگی)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 97-107
محمد رضا خوشبین؛ رضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی

15.

بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 167-176
محمدرضا اصغری؛ فرهاد اصغری

16.

بررسی اثر پودر و عصاره الکلی کرم‌خاکی(Eisenia fetida) بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی، آنزیم‌های کبدی و فراسنجه‌های خونی در خروس‌های آذربایجان غربی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 47-59
مریم ربانی شکوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا علیزاده ماسوله

17.

بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 83-91
محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

18.

بررسی اثر محلول‌پاشی اتانول و متانول بر شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum c.v. Keshkeni luvelou)

دوره 16، شماره 2، تیر 1397، صفحه 345-354
محمد مقدم؛ رسول نریمانی؛ قادر رستمی؛ سپیده مجرب

19.

بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

20.

بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 203-217
الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

21.

بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 433-443
عسکر غنی؛ سید حسین نعمتی؛ مجید عزیزی؛ محمد جمال سحرخیز؛ محمد فارسی

22.

بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

23.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور)

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 477-489
مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

24.

بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 605-619
محمدتقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نصیره علوی؛ آزیتا حسین زاده فربودی

25.

پاسخ ریحان (Ocimum bacilicum L.) به منابع مختلف تغذیه‌ای در رقابت با علف‌های هرز

دوره 20، شماره 2، تیر 1401، صفحه 197-215
اسماعیل معافی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ ایراندخت منصوری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب