آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,293
تعداد مشاهده مقاله23,098,540
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,314,271

1.

اثر سطوح مختلف میوه بلوط فرآوریشده با هیدروکسید سدیم و اوره بر فراسنجه‌های تخمیر، ریختشناسی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و ساخت پروتئین میکروبی در بره های نر پرواری آمیخته زل با آتابای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1402
یداله چاشنی دل؛ محمد نوروزی؛ مصطفی یوسف اللهی؛ اسداله تیموری یانسری

2.

اثر مرحله برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه‌ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه‌پذیری آن

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 487-504
نفیسه رحمانیان شریف آباد؛ احسان صالحی فر؛ علیرضا فروغی

3.

تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 248-257
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری

4.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ بوته گوجه‌فرنگی فرآوری‌شده با سطوح مختلف تفاله خشک چغندرقند به روش کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 153-162
عباسعلی ناصریان؛ رضا خداوردی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب