آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,614,264
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,465,069

1.

اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 747-759
رعنا طهماسبی؛ مهتا میرزایی؛ محمدرضا خانی

2.

افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی و محتوای ترکیبات زیست‌فعال در آب‌پنیر سویا تخمیر شده با Lactiplantibacillus plantarum و Weissella confusa

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 65-79
شادی آتشگاهی؛ علی مویدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی

3.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

4.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

5.

تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 481-493
سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی

6.

شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 323-339
محمد ابراهیم گوهرجو؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمد جواد وریدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب