1.

اثرات مصرف اسید جیبرلیک بر بی‌دانه کردن و برخی صفات کمی و کیفی میوه سه رقم انگور دانه دار ایرانی

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 110-121
حامد دولتی بانه؛ حکمت جعفری؛ رسول جلیلی مرندی؛ رحیم عبدالهی

2.

بررسی مورفولوژیکی، فنولوژیکی و تغییرات صفات کمی و کیفی میوه طی دوره‌های رشدی حبه انگور رقم قزل اوزوم

دوره 30، شماره 1، بهار 1395، صفحه 49-58
حامد دولتی بانه؛ نرجس خاتون عابدی؛ تورج جدیدی

3.

گرده‌شناسی عسل تولیدی زنبور عسل (Apis mellifera L.) در استان سمنان

دوره 35، شماره 1، بهار 1400، صفحه 57-67
محمد نیکنام؛ حسین صادقی نامقی؛ حسن نظریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.