آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,723
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,105,712

1.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

2.

بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 218-234
زینب ابرچائی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

3.

تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب