آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,097
تعداد مقالات21,697
تعداد مشاهده مقاله82,395,556
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,720,186

1.

اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب

دوره 21، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1404، صفحه 61-77
مریم اکبری گورچین قلعه؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ هانیه یاربی

2.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

3.

بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 218-234
زینب ابرچائی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

4.

تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 369-380
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب