تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,740 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,617,491 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,724,057 |
1. | امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز | |
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60 | ||
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی | ||
2. | بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 218-234 | ||
زینب ابرچائی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش | ||
3. | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401 | ||
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده | ||