آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,417,563
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,405,104

1.

بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

2.

تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1402
علی هاشمی؛ جعفر میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت خرازی

3.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب