تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,930,987 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,630,206 |
1. | بررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان | |
دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73 | ||
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد | ||
2. | تاثیر حرارت دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1402 | ||
علی هاشمی؛ جعفر میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت خرازی | ||
3. | تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583 | ||
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن | ||