تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,880,138 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,625,021 |
1. | اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 1-15 | ||
مریم محمدخانی؛ محمد فاضل | ||
2. | بهینهسازی شرایط تشکیل کونژوگههای حاصل از پروتئینهای شیر با بخش محلول صمغهای بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا) | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 744-758 | ||
فاطمه آذری کیا؛ سلیمان عباسی | ||
3. | بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان | |
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408 | ||
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
4. | مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216 | ||
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان | ||