آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,027
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,323,255
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,137,459

1.

اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 1-15
مریم محمدخانی؛ محمد فاضل

2.

ارزیابی آزمایشگاهی اثر صمغ فارسی بر پارامترهای مقاومتی سطوح تماس مختلف خاک-سازه

دوره 36، شماره 4، دی 1402، صفحه 95-108
محمدمیلاد شیرازی نژاد؛ محمدرضا خانمحمدی؛ حمید هاشم الحسینی

3.

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره نگهداری

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 589-605
علی اکبر غلامحسین پور؛ سعید زارع

4.

بهینه‌سازی شرایط تشکیل کونژوگه‌های حاصل از پروتئین‌های شیر با بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا)

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 744-758
فاطمه آذری کیا؛ سلیمان عباسی

5.

بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی

6.

مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب