آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,939,724
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,919,910

1.

اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 101-117
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ زینب رفتنی امیری

2.

اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 321-334
نسرین ملکی زاده؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری؛ خشایار سرابندی

3.

ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 75-83
مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی

4.

بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 145-161
الناز قائم فر؛ سید محمود رضا حجتی

5.

تولید دونات فاقد شکر با جایگزینی توسط شیرین‌کننده‌های رژیمی استویا، اریتریتول و مالتودکسترین

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 451-472
حسن صباغی

6.

تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 525-540
مسیح سرفرازی؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان؛ علی میرشاهی

7.

درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 313-322
مهسا فریدنیا؛ علی محمدی ثانی؛ مسعود نجف نجفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب