آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,381
تعداد مشاهده مقاله25,171,637
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,030,836

1.

امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی

2.

تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 221-233
سعید فیروزه؛ امیرهوشنگ فلاح راد؛ پژمان میرشکرایی؛ عباس پرهام؛ محسن دانش مسگران

3.

تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 905-918
شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی

4.

خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب