تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,796 |
تعداد مقالات | 19,092 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,355,551 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,689,134 |
1. | امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120 | ||
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمد رضا اسحاقی | ||
2. | تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی | |
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 221-233 | ||
سعید فیروزه؛ امیرهوشنگ فلاح راد؛ پژمان میرشکرایی؛ عباس پرهام؛ محسن دانش مسگران | ||
3. | تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3 | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 905-918 | ||
شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی | ||
4. | خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی | |
دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79 | ||
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد | ||