آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,103
تعداد مقالات21,861
تعداد مشاهده مقاله92,051,109
تعداد دریافت فایل اصل مقاله27,544,239

1.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

2.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین و پروتئین جیره بر عملکرد رشدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
یحیی محمدی؛ جلال یوسفی؛ حسن درمانی کوهی

3.

اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 133-149
یداله چاشنی دل؛ سید مرتضی کاظمی؛ اسداله تیموری یانسری

4.

بررسی الگوی رشد و افزایش وزن در جوجه‌های بومی اصفهان

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 97-110
سمیرا عباسزاده؛ نصرالله پیرانی؛ بهنام احمدی پور

5.

تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
احمد حسن آبادی؛ نسیم بیدار

6.

تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
وفا متجدد؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

7.

کاهش حساسیت به آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی با مکمل‌سازی اسید گوانیدینواستیک

دوره 17، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 93-105
موسی عزتی کیا؛ پرویز فرهومند؛ سینا پیوستگان؛ بهرام پیروز؛ نگین دلفانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب