1.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 109-122
رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی؛ محمدرضا شیخلو

3.

اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 403-414
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

4.

اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 181-195
یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمد باقر منتظر تربتی

5.

اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 284-299
جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقچه قشلاق؛ رضا سید شریفی

6.

ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی

7.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

8.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

9.

بررسی قابلیت هضم انواع خلر فرآوری شده در سیستم تولید گاز و محیط شکمبه و روده در شرایط برون تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 تیر 1400
حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

10.

تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 553-568
فرشته مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

11.

تأثیر افزودن اوره، ملاس و سود بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و خصوصیات تولید گاز گیاه کامل نی(Pragmates austrialis)

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 120-128
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ امین صلاحی

12.

تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro)

دوره 4، شماره 4، زمستان 1390
سعید سبحانی راد؛ مهدی بهگر؛ رضا وکیلی؛ مهدی الهی ترشیزی

13.

تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 201-209
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی‌زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا افشاری؛ آزاده صنعی

14.

تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 238-247
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

15.

ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز گیاهان شورزیست سلمکی سفید (Atriplex canesences)، علف شور (Salsola rigida) و چمن شور (Aeluropus littoralis)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-11
علی رزاقی؛ رضا ولی زاده؛ محمد ترحمی

16.

ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
ندا نقدی؛ رضا ولی زاده

17.

تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز)

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ رضا ولی زاده؛ همایون فرهنگ فر

18.

تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 227-237
سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمدحسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی

19.

تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 151-167
سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

20.

تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 257-266
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی

21.

تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 6، شماره 2، پاییز 1393
رضا ولی زاده؛ رشید صفری؛ سید احسان غیاثی؛ حمیدرضا عشقی زاده

22.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه

دوره 2، شماره 1، بهار 1389
عطیه بهلولی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخار شاهرودی

23.

تعیین ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و ارزش غذایی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا با روش های کیسه‌های نایلونی و تولید گازوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 248-257
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری

24.

تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برگ چند گونه درختی (با و بدون افزودن پلی‌اتیلن‌گلایکول) مورد استفاده در تغذیه دام

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 91-107
روح ا... شهرکی؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ ابوالفضل دانشور

25.

تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم گیاه آستاراگالوس پودولوبوس (Astragalus podolobus) در مراحل مختلف فنولوژیکی و مقایسۀ آن با چند گیاه شورزیست در شرایط آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 0-0
فاطمه عقیلی پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ مجید محمد اسمعیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.