آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,004
تعداد مقالات20,895
تعداد مشاهده مقاله43,194,700
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,876,788

1.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 333-350
بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری

3.

اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 109-122
رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی؛ محمدرضا شیخلو

4.

اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 403-414
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

5.

اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 181-195
یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمد باقر منتظر تربتی

6.

اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 284-299
جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی

7.

ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 3، شماره 4، دی 1390
مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی

8.

استفاده از باکتری‌های تجزیه‌کننده تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیه‌ای پوست انار

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 299-315
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

9.

بررسی ارزش تغذیه‌ای کاه گندم و سرشاخه نیشکر عمل‌آوری شده توسط باکتری‌های تجزیه کننده‌ی لیگنین و لیگنوسلولز جدا شده از روده لارو کرم خراط (Zeuzera pyrina L.)

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 207-220
ایوب عزیزی؛ جهانشیر شاکرمی؛ فهیمه دهقانی خواه؛ افروز شریفی

10.

بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-41
حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

11.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 169-179
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی؛ اکبر ابرغانی

12.

تأثیر استفاده از افزودنی های باکتریایی و اسانس رزماری، رازیانه و زنیان بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 553-568
فرشته مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

13.

تأثیر افزودن اوره، ملاس و سود بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و خصوصیات تولید گاز گیاه کامل نی(Pragmates austrialis)

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 120-128
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ امین صلاحی

14.

تأثیر پرتوتابی گاما و عمل آوری با سود سوزآور بر فراسنجه‌های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی (In vitro)

دوره 4، شماره 4، دی 1390
سعید سبحانی راد؛ مهدی بهگر؛ رضا وکیلی؛ مهدی الهی ترشیزی

15.

تأثیر پرتوتابی گامای بذر ذرت علوفه‌ای بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیری گیاه و سیلاژ آن

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 29-38
علیرضا شعبانی منظم؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان؛ اعظم برزوئی

16.

تأثیر مقادیر مختلف نانو ذرات نقره سنتز شده به روش زیستی از عصاره گیاه گوش بره سفید (Phlomis cancellata Bunge) بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 475-788
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن کاظمی؛ سمیه حیدری

17.

تاثیر آفت کش ارگانوفسفره فوزالون (phosalone) همراه با مقادیر مختلف بنتونیت بر فراسنجه‌های تخمیر پذیری یک جیره کاملاً مخلوط شده در شرایط آزمایشگاهی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 201-209
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا افشاری؛ آزاده صنعی

18.

تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 238-247
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

19.

ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز گیاهان شورزیست سلمکی سفید (Atriplex canesences)، علف شور (Salsola rigida) و چمن شور (Aeluropus littoralis)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-11
علی رزاقی؛ رضا ولی زاده؛ محمد ترحمی

20.

ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
فریدون ملتی؛ ندا نقدی؛ رضا ولی زاده

21.

تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ رضا ولی زاده؛ سید همایون فرهنگ فر

22.

تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 227-237
سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی

23.

تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 151-167
سلیمان بدرزاده اورنج؛ جمال سیف دواتی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

24.

تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روشهای تولید گاز و کیسه های نایلونی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 257-266
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی

25.

تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 6، شماره 2، تیر 1393
رضا ولی زاده؛ رشید صفری؛ سید احسان غیاثی؛ حمیدرضا عشقی زاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب